Jaarverslag Visit Heerde 2023

Het bestuur van de Stichting Visit Heerde heeft onlangs het jaarverslag 2023 vastgesteld en toegezonden aan gemeente Heerde. Visit Heerde heeft als hoofddoelstelling het stimuleren van de lokale economie door een proactieve invulling van gastheerschap, informatievoorziening, marketing, productontwikkeling en de (mede) organisatie van evenementen.

Visit Heerde werkt met het veel vrijwilligers waaronder het bestuur zelf. Naast het in stand houden van Toeristen Informatie Punten in Heerde, Veessen en Wapenveld is zij de (mede)organisator van tal van evenementen zoals Beer Blues en Barbecue, Hear the Blues, Heerdelijk Festival, Heisa Heerde, Openlucht Bios, Rondje Pontje Rock, Bockbier en Wild en spelen op het plein. Daarnaast doet zij nog heel veel meer om onze mooie gemeente Heerde te promoten zoals de uitgifte van tal van wandel- en fietsroutes, plaatsen van luisterbankjes langs klompenpaden, promotie van de gemeente in recreatiebladen en de uitgifte van het Visit Heerde magazine.

De stichting heeft een goed jaar achter de rug. Zij merkt dat steeds meer bezoekers, ondernemers en organisaties in maar ook buiten de gemeente Visit Heerde en dus ook de mooie dorpen van de gemeente weten te vinden. Organisaties vragen Visit Heerde ook steeds meer om mee te denken en te participeren in allerlei ontwikkelingen. Dit doet wel een aanslag op de capaciteit van Visit Heerde en haar vrijwilligers. De stichting zoekt dan ook actief naar meer samenwerkingen, vrijwilligers en financiën om haar leuke activiteiten voort te zetten en voor meer leven in de brouwerij te zorgen. Heerde wordt daardoor een steeds aantrekkelijker gemeente voor inwoners, recreanten en toeristen.

Het jaarverslag van de Stichting Visit is voor een ieder te lezen op de website www.visitheerde.com en kan ook worden ingezien in de stand van Visit Heerde op de vrijwilligersmarkt die op vrijdag 19 april 2024 van 16.00 uur tot 20.00 uur wordt gehouden in Dorpshuis De Heerd in Heerde. Visit Heerde wens de lezers heel veel leesplezier en zijn er vragen dan hoort zij dit graag via info@visitheerde.com.

Download hier het: Jaarverslag Visit Heerde 2023

Luisterbankjes

Visit Heerde plaatst luisterbankjes en bomen langs wandelpaden.

Het zijn bankjes met een verhaal!

Ga zitten, scan de code en luister naar verhalen uit de omgeving. Lees verder