Oldtimer huren

Toeren in eigen land is helemaal terug!

Wil je op originele wijze de Veluwe en IJsselvallei ontdekken? Wat dacht je van het huren van een oldtimer! Verhuurders in onze regio weten de leukste plekjes en geven jouw graag tips in door hen uitgestippelde routes die geschikt zijn om met een oldtimer te rijden. 

Vintage Cars Wapenveld

Geniet van de omgeving in één van de twee fotogenieke Volkswagens. De kever is een originele NL-auto uit 1968 met nog de klassieke keverlooks door het stalen schuifdakje, de platte voorruit en het stalen dashboard. De Golf MK1 uit 1985 is van de eerste generatie Golf, door zijn rolbeugel boven de hoofdsteunen ook wel “het aardbeienmandje” genoemd.

Met de eigen Toergids met mooie routes en bezoektips, kies je je eigen mooiste weggetjes. Wapenveld in een ideaal vertrekpunt voor toertochten door de kop van Overijssel (Giethoorn, Weerribben), Veluwe, Salland en de IJsselroute lang Hanzesteden. Vraag gratis de toergids met mooie routes en bezoektips: als pdf met de routes kant en klaar uitgewerkt in Google Maps. Opsturen als glossy tijdschrift kan ook, goed voor de voorpret of om cadeau te doen!

Uiteraard mag je zelf rijden in deze fotogenieke auto’s. Het is ook mogelijk om voor onderweg een heerlijk lunchpakket te bestellen.

Voor meer informatie, ga naar vintagecarswapenveld.nl.