Luisterbankje.nl

 
Op dit moment ontwikkelt Visit Heerde het concept Luisterbankje.nl
De vijf klompenpaden in de gemeente Heerde worden veel bewandeld. Visit Heerde plaatst meer bankjes en bomen langs de paden. De bankjes hebben een verhaal! Ga zitten en luister...


Wij hebben hout laten zagen uit de Heerder bossen en de vrijwilligers van Vrieze's Erfgoed in Wapenveld maken hier mooie wandelbankjes van. Op dit bankje zal een QR code komen met een verhaal over de plek waar je je bevindt. Zo vertelt de bewoonster van kasteel Vosbergen je een verhaal. Je kan ook een verhaal verwachten van hele andere bewoners, die van het bos! En weer een ander bankje neemt je mee naar de geschiedenis van het platteland, een eeuw geleden! Of wat dacht je van de legende van de Zwarte Ruiter? 

Heb je een bijzonder verhaal te vertellen? Weet je een goede plek voor een bankje? Neem dan contact met ons op! We willen graag meer bankjes plaatsen en zoeken daarvoor sponsoren!
Mail ons op info@visitheerde.com


Wil je op de hoogte blijven? 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Wandelen

Ontdek de leukste routes, trek je wandelschoen aan en ga erop uit! Korte ommetjes en langere klompenpaden lopen door bossen en langs de oevers van de IJssel. Wandelaars hebben keuze uit een groot aantal routes in Heerde!

 

LEES MEER