Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden webwinkel/webshop visitheerde.com | november 2021

 

Toepasselijkheid

Het doen van een bestelling via de webshop op visitheerde.com van Stichting Visit Heerde houdt in dat u de toepassing van de voorwaarden accepteert. Van deze voorwaarden kan slechts schriftelijk worden afgeweken, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.

 

Orderbevestiging

U ontvangt een bevestigingsemail van uw bestelling met bestelnummer. In deze bevestiging staat vermeld welke artikelen u heeft besteld en wat de verzendkosten zijn. Deze bevestiging betekent dat wij uw bestelling goed hebben ontvangen.

 

Prijzen, betaling en betaalwijze

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden berekend zodra u aangeeft voor verzending te kiezen.
Maakt u gebruik van internetbankieren dan kunt u direct online betalen per iDEAL. U rekent dan af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. De online betaling gaat automatisch via Mollie payments, op uw rekeningafschrift zal bij de betaling staan: “Stichting Visit Heerde via Mollie”.

 

Betalingen vanuit het buitenland / For foreign payments / Zahlung vom Ausland / Paiement de l'étranger

IBAN/SEPA: NL85RABO0138903689, BIC/Swiftcode: RABONL2U.
T.n.v. / attn. / z. Hd. / au nom: Stichting Visit Heerde.
Betaling graag onder vermelding van uw naam / Please include your name and at payment / Melden Sie gerne auch Ihr Name / Inscrivez votre nom s'il vous plaît.
Neemt u eerst contact op om de verzendkosten te bepalen / Please contact us first to determine the shipping costs / Bitte kontaktieren Sie uns zuerst, um die Versandkosten zu ermitteln / Veuillez nous contacter d'abord pour déterminer les frais d'expédition: info@visitheerde.com.

 

Overeenkomst

Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door Stichting Visit Heerde. Stichting Visit Heerde is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, deelt Stichting Visit Heerde dit mee binnen 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling. Wanneer uw bestelling zonder opgaaf van redenen onzerzijds niet binnen 14 dagen is afgeleverd, neemt u dan contact op met Stichting Visit Heerde. U kunt als klant de overeenkomst ontbinden indien de levering van de door u bestelde artikelen niet binnen 21 dagen na betaling heeft plaatsgevonden. In dat geval zal het aankoopbedrag incl. verzendkosten aan u worden geretourneerd. Stichting Visit Heerde behoudt zich het recht voor uw bestelling te annuleren indien betaling niet heeft plaatsgevonden binnen 30 dagen na bevestiging van uw bestelling.

 

Verzending

De verzending wordt gedaan door vrijwilligers, daardoor vindt er alleen verzending plaats op werkdagen. Wij streven ernaar om de verzending binnen 3 werkdagen te laten geschieden. Stichting Visit Heerde draagt het risico van beschadiging en verlies van de artikelen tijdens het versturen naar de klant. Nadat de artikelen door klant in ontvangst zijn genomen, gaat het risico van beschadiging en verlies op de klant over. Indien één of meer artikelen zoek zijn geraakt, verplicht de klant zich ertoe op eerste aanvraag zijn medewerking te verlenen bij het onderzoek. Bij het niet voldoen aan deze verplichting is Stichting Visit Heerde gerechtigd de prijs van de artikelen op de klant te verhalen.
In geval van verborgen gebreken, of in geval van zichtbare gebreken na de zichttermijn dient elke klacht binnen 14 dagen doch niet later dan een maand na de besteldatum, te worden gemeld. De klant dient schriftelijk een beschrijving van de geconstateerde gebreken mee te sturen. Indien de klant niet schriftelijk om herstel dan wel vervanging verzoekt, beslist Stichting Visit Heerde of het artikel vervangen wordt.

 

Afhalen

Indien u bij uw bestelling kiest voor de optie afhalen, leggen wij het artikel klaar in onze vestiging in de Wereldwinkel, Bonenburgerlaan 6, 8181 HE Heerde. U ontvangt bericht zodra de bestelling klaarligt. U kunt de bestelling afhalen tijdens openingstijden die staan weergegeven op visitheerde.com/tip-locaties.

 

Retourneren

Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen heeft u het recht het product binnen 7 werkdagen na aflevering te retourneren. Retourzendingen worden slechts geaccepteerd wanneer het product in originele verpakking geretourneerd wordt. De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. De kosten van verzending van de producten van Stichting Visit Heerde naar afnemer en voor retourzending komen ten laste van de klant.  Terugstorten van het geheel of een deel van het bedrag gebeurt via Mollie Payments.

 

Annuleren tickets

Als een Evenement door de Stichting Visit Heerde wordt verschoven naar een andere datum blijft het Toegangsbewijs geldig voor de nieuwe datum waarop het Evenement zal plaatsvinden. Als de Bezoeker het Evenement op de nieuwe datum niet kan of wil bezoeken dan heeft hij het recht zijn Toegangsbewijs in te leveren bij een (Voor)verkoopadres tegen restitutie van de vergoeding die de Bezoeker aan Stichting Visit Heerde of het (Voor)verkoopadres heeft betaald. Deze restitutie zal alleen plaatsvinden als de Bezoeker tijdig een geldig en onbeschadigd Toegangsbewijs overlegt. Bij verplaatsing van het Evenement naar een latere datum kan de Bezoeker alleen aanspraak maken op restitutie als hij het Toegangsbewijs heeft ingeleverd bij het (Voor)verkoopadres binnen vier weken na de verplaatste datum waarop het Evenement plaatsvindt. Als het Evenement is verplaatst naar een eerdere datum dan kan de Bezoeker alleen aanspraak maken op restitutie binnen vier weken na de (oude) datum zoals vermeld op het Toegangsbewijs.

 

Tickets voor evenementen

Stichting Visit Heerde hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VNPF (Vereniging Nederlandse Poppodia- en Festivals), deze zijn hier te lezen en als download beschikbaar:
https://www.vnpf.nl/dossiers/bedrijfsvoering-ondernemerschap/algemene-bezoekersvoorwaarden

Tijdens evenementen maken wij beelden van bands, bezoekers en de sfeer. Met jouw bezoek aan een evenement georganiseerd door Visit Heerde geef je toestemming om op beeld te komen. Wij plaatsen deze op social media van Visit Heerde en op visitheerde.com. Wil je dat we een beeld verwijderen? Stuur ons dan een bericht (info@visitheerde.com). 

 

Gegevens

Stichting Visit Heerde
Bonenburgerlaan 6
8181 HE Heerde
0578-617094
info@visitheerde.com
www.visitheerde.com

IBAN/SEPA: NL85RABO0138903689 t.n.v. Stichting Visit Heerde
BIC/Swiftcode: RABONL2U
BTW NL8533.72.901.B01
KvK 59218401