Winterfair

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 november 2021 organiseert Wollig Landleven een Winterfair op Landgoed Vosbergen.
 

Wollig Landleven
Tientallen standhouders, stuk voor stuk mensen met veel passie, kennis en ervaring presenteren hun producten of specialismen en heten je van harte welkom op Landgoed Vosbergen! Het is dan ook voor iedereen, dames, heren en kinderen een plezier om de fairs te bezoeken. Er wordt altijd van alles georganiseerd rondom de fairs zoals workshops, muziek, catering en mogelijk lokale activiteiten. 
Wol, lifestyle en streekproducten…een perfecte combinatie. Voor publiek en deelnemers altijd leuk om erbij te zijn. We nodigen iedereen van harte uit om de markten en fairs te bezoeken of eraan deel te nemen. Naast een aantal vaste, schrijven standhouders zich per fair in. Ze zoeken nog standhouders: schrijf je in!

Tijdens de Wollig Landleven Fair maakt Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina haar muzikale opwachting met een speciaal herfst ensemble.

Landgoed Vosbergen
Ten noord-oosten van het dorp Heerde ligt het historische landgoed 'Vosbergen'. Het behoort al 305 jaar toe aan het geslacht van Dedem van Vosbergen. Bij het landgoed hoort een vijftal historische gebouwen (monumenten). Eén van die monumenten is Kasteel Vosbergen. Het kasteel dateert oorspronkelijk uit het einde van de 15e eeuw en kreeg zijn huidige vorm in 1623. Ondanks dat het grondig gerestaureerd is, behoort het tot zeer weinige versterkte edelmanshuizen die in gave toestand bewaard zijn gebleven. Bovendien is het strakke lanenstelsel uit de 16e en 17e eeuw rond het kasteel en de weilanden praktisch ongewijzigd in stand gebleven. Lees hier meer.

Programma
  • Vrijdag 26 november 10:00 - 18:00 uur.
  • Zaterdag 27 november 10:00 - 16:30 uur.
  • Vosbergerweg 38, Heerde
  • Toegang: € 5,-. Koop hier je ticket.