Wollig Landleven Fair Kasteel Vosbergen

De Wollig Landleven fair vindt plaats rondom kasteel Vosbergen op zaterdag 8 juli 2023. 

Kasteel Vosbergen

Op het voorterrein is catering te vinden en er zal uitgebreid uitleg gegeven worden over de historie van het kasteel tot en met de dag van vandaag. Je kunt deelnemen aan een bezichtiging. Hiervoor kan je je ter plekke inschrijven.

Fair & Handwerk

Op het terrein achter het kasteel, genaamd de Bongerd, vind je tientallen kramen. Vele standhouders zullen met passie en gedrevenheid hun producten en waren op het gebied van wol, lifestyle en streekproducten aanbieden. In de boomgaard is een HandwerkVrijplaats waarin iedereen kan aanschuiven om te handwerken en kennis en ervaring uit te wisselen. Je zal versteld staan van de diversiteit, kwaliteit en specialiteiten op de fair. 

Entree
  • De entree van de fair bedraagt €5,- per persoon, kinderen tot 14 jaar kunnen gratis naar binnen. Een belangrijk deel van de entree wordt besteed als sponsoring voor de Stichting tot het behoud van het kasteel Vosbergen.
  • Parkeren is gratis.
  • Zaterdag 8 juli 2023 11:00 tot 17:00 uur
  • Zondag 9 juli 2023 10:00 tot 16:30 uur Vervalt!
  • Als u de Boerderijenfietstocht fietst, krijgt u met uw stempelkaart op zaterdag 8 juli 2023 50% korting op de entreeprijs. 

Sfeer, gezelligheid en ontspanning zijn de ingrediënten voor een geweldige dag op het landgoed Vosbergen.

Meer informatie

Luisterbankjes

Visit Heerde plaatst luisterbankjes en bomen langs wandelpaden.

Het zijn bankjes met een verhaal!

Ga zitten, scan de code en luister naar verhalen uit de omgeving. Lees verder