Wollig Landleven Fair Kasteel Vosbergen

De Wollig Landleven fair is een samenwerking met kasteel Vosbergen en wordt gehouden op het gehele terrein rondom het kasteel op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli 2022. 
 
Kasteel Vosbergen
Op het voorterrein is catering te vinden en zijn er diverse stands met bedrijven die connectie hebben met het kasteel voor bijvoorbeeld onderhoud. Je krijgt een goede indruk van wat er allemaal rondom kasteel afspeelt om het in goede staat te houden. Ook zal er uitgebreid uitleg gegeven worden over de historie van het kasteel tot en met de dag van vandaag. Je kunt ook deelnemen aan een bezichtiging. Hiervoor kan je je ter plekke inschrijven.
 
Fair & Handwerk
Op het terrein achter het kasteel, genaamd de Bongerd, vind je tientallen kramen. Vele standhouders zullen met passie en gedrevenheid hun producten en waren op het gebied van wol, lifestyle en streekproducten aanbieden. In de boomgaard is een HandwerkVrijplaats waarin iedereen kan aanschuiven om te handwerken en kennis en ervaring uit te wisselen. Je zal versteld staan van de diversiteit, kwaliteit en specialiteiten op de fair. 
 
Entree
De entree van de fair bedraagt €5,- per persoon, kinderen tot 14 jaar zijn gratis. Een belangrijk deel van de entree wordt besteed als sponsoring voor de Stichting tot het behoud van het kasteel Vosbergen. 

Sfeer, gezelligheid en ontspanning zijn de ingrediënten voor een geweldige dag op het landgoed Vosbergen.

Koop hier je ticket.