Rondje Pontje Rock

HELAAS IS RONDJE PONTJE ROCK 2020 UITVERKOCHT!

WE HOPEN VOLGEND JAAR WEER EEN RONDJE PONTJE MUZIEK EDITIE TE ORGANISEREN, VOOR MEER DEELNEMERS! 

 

Fiets een rockend rondje pontje!

Je zit op het terras, geniet van een lekkere burger met een biertje en je hoort goede muziek. Dat klinkt goed he? Dit wordt werkelijkheid op zondag 6 september 2020. Vijf horecalocaties aan de rivier de IJssel serveren die dag tussen 11:00 en 17:00 uur niet alleen heerlijke versnaperingen maar ook niet te versmaden livemuziek.  

Rondje Pontje

Op de fiets rijd je van de een naar de andere locatie aan de voortkabbelende IJssel. De prachtige route is zeker de moeite van het fietsen waard. De oude IJsseldijk, de Duursche Waarden, monumentale dijkhuisjes en grote IJsselhoeven, terrassen aan en zelfs op het water: je fietst letterlijk terug in de tijd.

Op zondag 6 september kan je de 65 km fietsen, maar je kan ook de verkorte route van ruim 20 km over de twee dijken volgen. Volg dan knooppunten (vanaf Den Nul) 49-46-59-56-70-08-97-58-51-31-27-32-29-30-49. 

Strippenkaart

Met de 5-strippenkaart t.w.v. € 10,- krijg je op elke locatie een drankje en een potje ‘stevige’ muziek. Op vertoon van je strippenkaart kan je ook met twee pontjes de IJssel oversteken, want in Den Nul, Wijhe, Veessen, Welsum en Olst serveren we je een rockend Rondje Pontje!

RONDJE PONTJE ROCK IS UITVERKOCHT

5 Locaties

Huize Ruys | IJsseldijk 46, Veessen 
Eettapperij Bijsterbosch | IJsseldijk 85, Welsum
Bökkers Mölle | Rijksstraatweg 45, Olst
Op Duur | Rijksstraatweg 109, Den Nul
Terras De Loswal | Veerweg 1, Wijhe

Programma

Meer informatie over de bands vind je op Facebook!

Eigenlijk is het een verrassing wat je muzikaal voorgeschoteld krijgt, maar kan je toch niet wachten, klik dan hieronder door de foto's!