Rondje Pontje Rock

Fiets een rockend rondje pontje!

Je zit op het terras, geniet van een lekkere burger met een biertje en je hoort goede muziek. Dat klinkt goed he? Dit wordt werkelijkheid tijdens de zondag van Rondje Pontje Rock. Vijf horecalocaties aan de rivier de IJssel serveren op zondag 11 september 2022 tussen 11:00 en 17:00 uur niet alleen heerlijke versnaperingen maar ook niet te versmaden livemuziek.  

KOOP HIER JE TICKETS

Rondje Pontje

Op de fiets rijd je van de één naar de andere locatie aan de voortkabbelende IJssel. De prachtige route is zeker de moeite van het fietsen waard. De oude IJsseldijk, de Duursche Waarden, monumentale dijkhuisjes en grote IJsselhoeven, terrassen aan en zelfs op het water: je fietst letterlijk terug in de tijd.

Tijdens Rondje Pontje Rock kan je de 65 km fietsen van de fietsroute Rondje Pontje, maar je kan ook de verkorte route van ruim 20 km over de twee dijken volgen. Volg dan knooppunten (vanaf Den Nul) 49-46-59-56-70-08-97-58-51-31-27-32-29-30-49. 

Strippenkaart

Met de 5-strippenkaart t.w.v. € 15,- krijg je op elke locatie een drankje en een potje ‘stevige’ muziek. Op vertoon van je strippenkaart kan je ook met twee pontjes (Wijhese Veer en Olster Veer) de IJssel oversteken met de fiets, want in Den Nul, Wijhe, Veessen, Welsum en Olst serveren we je een rockend Rondje Pontje! Koop nu de strippenkaart online in onze webshop. Op vertoon van jouw online aankoop (de e-mail) krijg je bij de eerste horecalocatie waar je begint op 11 september een strippenkaart. Deze heb je ook nodig om met de pont over te kunnen!
De strippenkaarten zijn van tevoren ook te koop bij de onderstaande horecalocaties. Online kan je je ticket alvast kopen tot 10 september 2022 21:00 uur. Daarna kan je je strippenkaart kopen 'aan de deur' op zondag 11 september vanaf 11:00 uur en je rondje meteen gaan fietsen! 

5 Locaties

BATS! | IJsseldijk 22, Veessen | BATS! ligt bij de molen in de Veessen: parkeren van de fietsen kan in de haven achter de molen. 
Eettapperij Bijsterbosch | IJsseldijk 85, Welsum
Bökkers Mölle | Rijksstraatweg 45, Olst
Op Duur | Rijksstraatweg 109, Den Nul
Terras De Loswal | Veerweg 1, Wijhe

Je mag zelf kiezen op welke locatie je start, eindigt en in welke volgorde je deze bezoekt! Het is aan te raden bij 1 van deze locaties te beginnen, want je hebt de strippenkaart nodig op de pontjes.

Programma 
Op vijf horecalocaties langs de IJssel krijg je tussen 11:00 en 17:00 uur goede gitaarmuziek te horen! Er wordt gestart met singer-songwriters en in de middag wordt het steeds steviger. Van Rock & Roll tot goede rock en blues!

Bij BATS begint het programma met ‘This is us Acoustic’; twee stemmen en een gitaar. Daarna volgt een optreden van de Mannen van Lood uit Deventer. Deze theateract steekt in zijn teksten de draak met de wat pijnlijke, schrijnende kant van het leven. En dan zit er opeens een vrolijke noot tussen. Bij Eettaperij Bijsterbosch zijn er optredens van pianist Jeroen Sweers (boogiewoogie en ouderwetse rock-‘n-roll; ook pianist bij Bökkers) en Six String Society: unplugged rockcovers. Van Bon Jovi tot ABBA, van Metallica tot Queen, van CCR tot Hazes. Bij de Bökkers Mölle treden Handy Joe (blues, rock en americana) en Bluesbende (covers van Rory Gallagher en andere grootheden uit de bluesrock) op. Bij Op Duur zijn er optredens van Spook (pop/rock) en Big Bo (blues in de meest brede zin van het woord). Tenslotte kunnen de bezoekers bij Terras de Loswal kijken en luisteren naar Acoustic Live (zangeres Karin en toetsenist Koos brengen covers van onder andere Alanis Morissette, Bonnie Raitt en Michael Jackson) en The Nikes Train (rockcovers). 
Meer info?

Blijf op de hoogte en like onze Facebookpagina waar we de bands uitgebreid bekend zullen maken!