Heerdelijk Festival

Heerdelijk Festival brengt jaarlijks een cultureel familiefestival naar het Van Meurspark in het centrum van Heerde! 

Het Heerdelijk festival is het vrolijke en creatieve familiefestival bomvol cultuur van de gemeente Heerde! Tal van culturele organisaties en verenigingen zullen zich presenteren aan het grote publiek in een aantrekkelijke mix van muziek, theater, dans en workshops. Er zullen naast de optredens tal van activiteiten zijn voor jong en oud. Voor de jonge kids staat er een gezellig kinderdorp vol speelmogelijkheden. Een goede band zal het festival afsluiten met goede muziek. 

'Heerdelijk heeft als doel om samen met jou, je vereniging of organisatie een groot feest te maken. Een dag voor iedereen op zaterdag 15 juni 2024!’ 

Programma

Op een gezellig festivalterrein tussen de grote bomen van het Van Meurspark vind je een koepelpodium, vlonderpodium, een mooie bar en lekkere foodtrucks. Circus Snor, een silent discotent en veel culturele en creatieve plekken waar je mag knutselen, spelen en uit je dak gaan. Ben jij de beste luchtgitarist? Dans je mee met Dirk Scheele, Mikey & Megan en Ragmob? Leer je van Loes Riphagen je eigen Coco maken? Ontdek je het theater van SlodDe en Vos of luister je naar de grappige liedjes van The Music Boys? 

Op Heerdelijkfestival.nl vind je het hele programma en wat je allemaal kan doen en zien op zaterdag 15 juni van 14:00 - 20:00 uur. 

  • Zaterdag 15 juni 2024 14:00 - 20:00 uur
  • Gratis toegang.
  • Gratis parkeren (aan Marktstraat of volg de parkeerroute van centrum Heerde; tip: parkeer bij de kerk aan de Kanaalstraat).
Heerdelijk zoekt jou!

'Wil jij ook schitteren, heb je een passend idee, of wil je je handen uit de mouwen steken op de dag zelf? Wil jij optreden voor andere mensen, ze verrassen terwijl je in het publiek loopt, je nieuwe songs laten horen? Run jij misschien een horecabedrijf, rijdende koffiebar of een originele “eetkeet” voor op ons foodplein? Neem contact met de organisatie op van heerdelijk Festival! Of wil je als vrijwilliger een paar uurtjes helpen? 
Als je wilt bijdragen aan Heerdelijk kun je contact opnemen en mailen naar info@heerdelijkfestival.nl. Ben je nieuwsgierig naar het festival? Maak kennis met het team en bezoek de website heerdelijkfestival.nl en volg de Facebookpagina of instagram voor updates! 

Het festival wordt o.a. door ondersteund door de gemeente Heerde vanuit het Platform Kunst Cultuur, meerdere fondsen uit Heerde, Visit Heerde, JUMBO en PLUS supermarkten en nog veel meer sponsoren. 

Schaapjes tellen

Heerde is een schaapskudde rijk. De herder trekt er vrijwel dagelijks op uit met de schapen en twee honden die hem assisteren. Hun uitvalsbasis is de schaapskooi in het glooiende heidegebied Renderklippen.

 

LEES MEER