Rondje Pontje Rock

FIETS EEN ROCKEND RONDJE PONTJE!

Je zit op het terras, geniet van een lekkere burger met een biertje en je hoort goede muziek. Dat klinkt goed he? Dit wordt werkelijkheid op zondag 15 september 2024. Vijf horecalocaties aan de IJssel serveren die dag tussen 11:00 en 17:00 uur niet alleen heerlijke versnaperingen maar ook niet te versmaden livemuziek. 

RONDJE PONTJE

Op de fiets rijd je langs de voortkabbelende IJssel van de ene naar de andere mooie locatie. De prachtige route is zeker de moeite van het fietsen waard. Neem een pontje, fiets over de oude IJsseldijk, langs de Duursche Waarden, monumentale dijkhuisjes en grote IJsselhoeven, en beland op terrassen aan en zelfs op het water. Dat is Rondje Pontje!

GOEDE ROCK & Blues

Op vijf horecalocaties langs de IJssel krijg je tussen 11:00 en 17:00 uur goede gitaarmuziek te horen! We starten met singer-songwriters en in de middag wordt het steeds steviger.

STRIPPENKAART

Met de strippenkaart t.w.v. € 20,- krijg je op elke locatie een koud drankje en een potje ‘stevige’ muziek. Op vertoon van je strippenkaart kan je ook met de fiets twee pontjes de IJssel oversteken. De 5 locaties vind je in Den Nul, Wijhe, Veessen, Welsum en Olst en daar serveren we je een rockend Rondje Pontje! Koop een ticket in de webshop van Visit Heerde of bij de deelnemende horecalocaties:

De 5 locaties waar een stoel, een lekker drankje en goede muziek voor je klaar zullen staan zijn:
Bats! bij de molen | IJsseldijk 22, Veessen (parkeren in de haven)
Eettapperij Bijsterbosch | IJsseldijk 85, Welsum
Bökkers Mölle | Rijksstraatweg 45, Olst
Op Duur | Rijksstraatweg 109, Den Nul
Terras De Loswal | Veerweg 1, Wijhe

INFORMATIE

Zodra de tickets in de verkoop komen kan je op bovenstaande locaties een strippenkaart kopen of online een ticket reserveren in de webshop van visitheerde.com