Speel mee

 
Ahoy maatjes! Ga op piratenspeurtocht! 
 

Harrrrrr! Er zijn bijzondere figuren gespot in de gemeente Veessen... Piraten!

De piraten hebben hun sporen achtergelaten. En... een schatkaart! 

De start van de piratenspeurtocht is een geheim! Maar misschien kan jij dat geheim wel ontrafelen. Hiervoor moet je eerst thuis de volgende code kraken! (of print 'm hier: Veessen). 

Gebruik hiervoor de geheime code krakers kaart:

Weet je waar de piratenspeurtocht start? Print de Schatkaart en Code kraker van Veessen en neem ze mee naar de start. Zo kom je erachter waar de schat ligt en maak je kans op een piratendiploma!
Weet je nog niet alles van piraten? Neem dan dit verhaal ook mee op speurtocht, het kan nog wel eens goed van pas komen! 

Veel plezier en: ARRRRRRR! 

Vergeet niet jouw piratenspeurtocht foto's met ons te delen op Facebook of Instagram @visitheerde of met #piratenveessen

Je kan zelf het piratendiploma afdrukken en de naam van je piraat er op zetten! 

Praktische info: Je vindt onderweg vragen en moet een antwoord puzzelen. Je hoeft dus niks aan te raken, de hele tocht is buiten en je kan dit op elk moment van de dag en week doen (De plek waar je je diploma kan halen en een lekkere verrassing mee kan krijgen is geopend van 9:00 - 16:00 uur dinsdag t/m zaterdag). De piratentocht is ongeveer 1,5 kilometer. Tijdens de tocht in Veessen moet je de IJsseldijk oversteken: let hier erg goed op! 

Heb je in Heerde of Wapenveld de piratenspeurtocht gelopen? Kom dan je diploma laten zien (waar de schat stond) en je krijgt een kleine verrassing! 

 

PRIJSVRAAG

Er is elk seizoen een nieuwe prijsvraag te vinden op de website. Doe mee met onze digitale speurtocht, veel speurplezier!

HOE HEET HET HEIDEGEBIED WAAR DE SCHAAPSKUDDE GRAAST?