Skeeler Topsportevent Kwalificatiewedstrijden

 
In samenwerking met KNSB organiseert Skeelerclub Oost Veluwe in Heerde kwalificatiewedstrijden voor het EK Skeeleren onder de vlag van Topsportevents i.o.m. NOC-NSF en ministerie van VWS. Tijdens deze wedstrijden zal de Nationale top strijden om plaatsing voor het EK Skeeleren in Portugal eind juli. In het eerste weekend wordt gestreden op de vernieuwde skeelerpiste en een week later rijdt men op het wegparcours.
 
Wedstrijden 11 en 12 juni
Voor de wedstrijden voor Junioren A en Senioren is het mogelijk om toeschouwers toe te laten op de accommodatie aan de Kommerseweg, hieraan is wel een maximum aantal van 150 personen gekoppeld. De instanties geven in verband met de coronaregels geen toestemming voor een onbeperkt aantal omdat dan de veiligheidsregels niet gehandhaafd kunnen worden.

Naast een aanmelding via de website van Skeelerclub Oost Veluwe is ook een negatieve test via “Testen voor Toegang” noodzakelijk. Dit testen is gratis, maar moet door de bezoeker zelf geregeld worden via de website Testen voor toegang.
Aanmelden voor toegang kan via Aanmelden KNSB Topsportwedstrijden 11 en 12 juni 2021 (formdesk.com).
Dus een aanmelding samen met een negatief testresultaat geeft toegang tot de wedstrijden.

Vrijdag 11 juni wordt gestreden op de 200 meter, 1000 meter en de Punten/Afvalkoers start om 1:.00 uur en zaterdag 12 juni vanaf 13.:30 worden een 500 meter en een afvalkoers gereden.