Sinterklaas in Wapenveld

Helaas komt sinterklaas niet aan volgens traditie op vrijdagavond. 
Maar wat kan je wel doen in Wapenveld rond sinterklaastijd? Lees het hier:

 
Sinterklaas rondrit
Sinterklaas rijdt in Wapenveld een grote ronde door de straten op zaterdag 27 november 2021 vanaf 14:00 uur. 

Sinterklaas komt toch Wapenveld een kort bezoekje brengen! Sinterklaas heeft van het weekend contact gezocht met Boetiek Stijlvol en Irepair Wapenveld. Hij wil graag een rondje doen door Wapenveld met zijn Pieten en speciaal dit jaar met zijn DJ Piet. 
Sinterklaas heeft gevraagd om langs de route te gaan staan op 1,5 meter afstand van elkaar. Loop niet de weg op, fiets niet mee met de optocht maar blijf langs de route op de stoep staan en wacht tot de Pieten naar je toekomen. 
Hieronder zie je de route die om 14:00 uur start bij de Flessenbergerweg in Wapenveld. Meer actuele informatie vind je op Facebook.
 
Pepernoten bakken bij Vita
Sinterklaas heeft Vita om hulp gevraagd! Sinterklaas kan helaas niet naar Wapenveld komen op vrijdagavond, maar hij stuurt wel een bakpiet naar Vita op 19 november 2021. Ze komen namelijk pepernoten tekort voor de kindjes in Wapenveld. Welke kindjes komen bakpiet helpen met pepernoten bakken van 17:00 tot 19:00? Ieder kind mag komen pepernoten bakken en een kleurplaat voor Sinterklaas maken die we hier gaan ophangen voor Sinterklaas. Wie weet laat hij dan hier een kadootje achter op 4 december. Wel even aangeven met hoeveel kinderen je langs wilt komen en hoe laat je verwacht er te zijn om teleurstellingen te voorkomen. Mag via de mail: info@vitawapenveld.nlof even bellen: 038 4579240 of loop even binnen. Deelname voor de kinderen is gratis, de papa en mama kunnen voor €4,50 p.p lekker koffie komen drinken met een slagroomsoes of een appelplaat gebakje erbij. Meer info over Vita vind je op Facebook.
 
Kleuren voor de sint
Sinterklaas heeft een mooie kleurplaat voor alle kinderen in Wapenveld van 3 tot 10 jaar neergelegd bij de ondernemers in het centrum. “Kom jij zo’n mooie kleurplaat halen? En kleur je die mooi? Lever deze dan tot en met 5 december 2021 in bij Slagerij De Haan en jij krijgt een cadeautje van Sint en zijn Pieten. Zingen jullie op mijn verjaardag een mooi liedje? We hopen jullie volgend jaar weer te zien en er weer een groot feest van te maken!” laat de sint weten in Nieuwsblad de Schaapskooi.


Meer informatie over sinterklaas in Wapenveld lees je hier: facebook.com/Sinterklaaswapenveld