R A A K V L A K

Bij het prachtige Villa Bakhuis in Veessen komt deze zomer beeldende kunst, danstheater en geluidskunst tot leven.


Een monumentale voorstelling. Bewegend, groeiend, een ervaring die je niet wilt missen. Droom weg bij de poëtische klanken en vormen. Laat je raken.
Een beeldend kunstenaar, choreograaf, en twee musici gaan het experiment aan met een groot abstract en dynamisch sculptuur dat tot leven komt in het stalen frame van de levensgrote oude villa aan de IJssel. Als onderdeel van de IJsselbiënnale.


De telkens veranderende expositie is dagelijks gratis te bezoeken in de kelder onder Villa Bakhuis.
 
Speeldata:
26 juni         17:00     Try-out
27 juni         17:00      Première 
3 en 4 juli    17:00
15 aug.        13:30 / 17:30
4 sept.         17:00
 
Toegang
kinderen onder 12:        gratis entree
jongeren onder 18:        € 7.50
volwassenen:                € 12.50

Kaartverkoop en crowdfunding via: www.raak-vlak.nl
 
Locatie
Villa Bakhuis is een natuurboerderij waarbij een folly is gebouwd op de fundamenten van het oude woonhuis, villa Huize Bakhuis. Een folly is een niet-coventioneel gebouw, ongeschikt voor huisvesting of andere functie maar dient in dit geval als kunstobject. In de folly worden vaak huwelijken gesloten en vinden voorstellingen plaats zoals R A A K V L A K. Villa Bakhuis kan je vinden aan de IJsseldijk 3, in Veessen. 
 
IJsselkunst

Ontdek hoe de IJssel kunstenaars in Heerde tot de dag van vandaag inspireert. In de gemeente Heerde wordt deze zomer aangesloten bij de IJsselbiënnale met een speciale kunstkaart waarmee je je eigen IJsselkunstroute kan uitstippelen. 

 

LEES MEER