Night of the Music

Op zaterdagavond 18 november 2023 is de Burgemeester Faberhal omgebouwd tot een mini Ziggo Dome!

Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina organiseert in haar 125e jubileumjaar weer een Night of the Music! Een non-stop muzikaal programma bestaande uit een mix van bekende en populaire muziek. 

Programma

Voor deze editie van the Night of the Music heeft de organisatie Leona Philippo weten vast te leggen. Leona is bekend van the Voice of Holland dat zij in 2012 won. In 2016 werd zij zelfs de winnares van Maestro! 
Naast Leona zullen ook diverse regionale artiesten optreden, te weten zanger Gerben Tijssen, de zangeressen en tevens zussen Suzanne en Esther, het popkoor Rock Oud Loud en het combo BURGerlijk. 
Daarnaast is het orkest vanaf de zomer aangevuld met vele oud-leden die weer plaats nemen in het orkest. Dirigent René Bos zal de gehele muzikale leiding op zich nemen.
De organisatie is er samen met René en alle artiesten opnieuw in geslaagd een muzikaal boeiend en veelzijdig programma samen te stellen.

Concertzaal

Precies op de dag dat Wilhelmina 125 jaar bestaat, op 18 november 2023, is de Burgemeester Faberhal in Heerde weer omgebouwd tot een heuse concertzaal, met plaats voor veel meedeinende en -zingende bezoekers. 
Daarnaast kunt u kaarten kopen bij Electroworld van Aarts en supermarkt Plus van der Hoven. 

Dit prachtige evenement wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Ondernemers Fonds Gemeente Heerde.

  • Zaterdag 18 november 2023
  • 20.30 uur
  • Tickets € 17.50 per stuk via onze webshopUITVERKOCHT. Voor tickets en informatie verwijzen wij u naar de e-mail van Fanfarekorps Wilhelmina. 
  • Burgemeester Faberhal, Postweg 37A, Heerde
Bockbier & Wilddag Heerde

Proef en beleef de herfst in Heerde tijdens Bockbier & Wilddag op zaterdag 19 oktober. Meer info!