Kerstmarkt Wapenveld

Op zaterdag 16 december 2023 van 16.00 tot 21.00 uur is er een gezellige Kerstmarkt bij Speeltuin Pinkeltje in Wapenveld. Via een sfeervolle lichtjesroute loop je naar het centrum van Wapenveld waar een ijsbaan voor kinderen ligt! 

LOCATIE EN TIJDEN Kerstmarkt Wapeveld

De Betoverende Kerstmarkt start op zaterdag 16 december 2023 vanaf 16.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Deze is bij Speeltuin Pinkeltje aan de Nachtegaalweg in Wapenveld (beetje verstopt bij nummer 81A). De markt telt 20- 25 kramen met van alles wat, zo komt hemako, oriflame parfum, vogeltaarten, telefoonhoesjes, maar ook kerststukjes en lekkere geurtjes. Het is dus een heel gevarieerde kerstmarkt.

Er zijn lekkere snoepjes en chocolademelk met slagroom. De speeltuin verkoopt lootjes met leuke prijsjes.
Daarnaast hebben ze in de speeltuin voor de kinderen een zoektocht naar sterren en een wensboom waar ze een wens voor volgend jaar in kunnen zetten.

Vanaf maandag 11 december komen er mooie Disney borden te staan in de speeltuin. 

Toegang is gratis.

IJsbaan in centrum van Wapenveld

De ijsbaan is in het centrum van Wapenveld aan de W.H. Pollstraat. De speeltuin maakt samen met Vita Wapenveld een lichtjespad met puzzeltocht vtussen de kerstmarkt en de ijsbaan. Hier kunnen kinderen ook een prijsje mee winnen.

Wandelen in herfst en winter

Ontdek de mooiste routes, trek je wandelschoenen aan en ga erop uit! Korte ommetjes en lange klompenpaden lopen door bossen, langs beekjes en door weilanden. Wandelaars hebben keuze uit een groot aantal routes in Heerde en omgeving!

 

ONTDEK HET HIER