Kerstmarkt Heerde

De gezellige Kerstmarkt in het centrum van Heerde heeft diverse kramen en live muziek op vrijdag 15 december 2023.

Plein in Heerde

Al jaren wordt er op het plein in het centrum van Heerde, met inzet van veel vrijwilligers, een kerstmarkt georganiseerd. Voor de inwoners van Heerde en omstreken is deze gebeurtenis inmiddels een gezellige, sfeervolle traditie geworden met een boodschap. De inrichting van het plein zal een vertrouwd beeld geven met hoofdzakelijk dezelfde standhouders en kramen als voorheen. Ook is dit jaar de samenwerking weer gezocht met de ondernemers in het centrum van Heerde. 

Eten, drinken & muziek

De alom bekende oliebollen, glühwein en chocolademelk zullen niet ontbreken. De kerstmarkt zal gedurende de hele dag opgeluisterd worden met zang en muziek in Kerstsfeer. 

Om 18:45 uur zal er de gebruikelijke Kerstsamenzang zijn. 

Locatie en tijden

De Kerstmarkt start op vrijdag 15 december 2023 vanaf 14.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Toegang is gratis. Het Dorpsplein waar de kerstmarkt plaatsvindt bevindt zich aan de Dorpsstraat in Heerde. Parkeren kunt u het beste doen in de Stationsstraat en op Parkeerplaats het Groene Hart. 

Foto's: Ronald Auee Fotografie  en Benno Wonink Photography

Wandelen

Ontdek de leukste routes, trek je wandelschoenen aan en ga erop uit! Korte ommetjes en lange klompenpaden lopen door bossen, tussen paarse heide en langs oevers van de IJssel. Wandelaars hebben keuze uit een groot aantal routes in Heerde!

 

LEES MEER