IJsselbiënnale

De IJsselbiënnale is de langste kunstroute van Nederland. De bezoeker vindt bijna 30 spannende en monumentale kunstwerken, verdeeld over ruim 100 kilometer langs de IJssel. 

Kunstenaars uit binnen- en buitenland laten zich inspireren door het thema: de impact van klimaatverandering op ons landschap, met als titel TIJ, TIJD en TIJDELIJKHEID. De kunstenaars werken hard aan de realisatie van hun projecten voor de opening van de IJsselbiënnale op 18 juni 2021. Meer informatie en over het programma vind je op ijsselbiennale.nl.

IJsselkunstroute in Heerde

In de gemeente Heerde wordt deze zomer aangesloten bij de IJsselbiënnale met een speciale kunstroute. De meeste kunstprojecten zullen buiten te zien en bezoeken zijn; volledig corona proof en gratis!

De buiten foto expositie Achter de IJssel, een samenwerking met het Heerder Historisch museum en De Oude IJsselloop zullen hier onder andere een rol in gaan spelen. 
Bekijk hier al een aantal foto's van de serie Achter de IJssel van Kees Muizelaar (klik op de tekst en vervolgens op een foto om naar de volgende te gaan). 

Heb je zelf een kunstproject dat aan kan sluiten bij onze IJsselkunstroute? Neem dan contact op en mail ons