Legpuzzelwedstrijd

Ben jij ook zo gek op legpuzzelen?

Dan ben je niet alleen. In Nederland zijn er duizenden mensen die het heerlijk vinden om alleen of met elkaar een legpuzzel te maken. Vind jij het leuk om met meerdere mensen samen te komen die ook van legpuzzelen houden? Kom dan vrijdag 17 februari 2023 om 19:30 uur naar Multifunctioneel Centrum de Verbinding in Vorchten.

Gelders Kampioenschap Legpuzzelen

Daar wordt namelijk een heuse puzzelwedstrijd voor jou georganiseerd. Meerdere teams van 3 tot 4 personen strijden tegen elkaar wie het snelst een puzzel van 500 stukjes in elkaar kan leggen. Voor wie het leuk vindt om alleen maar te komen kijken kan dat natuurlijk ook. Voor de supporters is er een tribune en de mogelijkheid om een consumptie te nuttigen.

Aanmelden

Je kan je eigen team van 4 personen vóór 10 februari aanmelden. Je kan je ook alleen of met 2 personen aanmelden, dan vormen we voor jou een team! Meld je aan door te mailen naar het emailadres; pvdvosse@hotmail.com. Ook kun je dit emailadres gebruiken als je meer wilt weten over de wedstrijd. De kosten voor deelname zijn € 5,- per deelnemer. Daarvoor krijgen jullie de puzzel, één consumptie en natuurlijk een supergezellige avond. 

Wandelen

Ontdek de leukste routes, trek je wandelschoenen aan en ga erop uit! Korte ommetjes en lange klompenpaden lopen door bossen, tussen paarse heide en langs oevers van de IJssel. Wandelaars hebben keuze uit een groot aantal routes in Heerde!

 

LEES MEER