Hear The Blues in De Heerd

Hear The Blues
Het is nieuw in Heerde, maar het blijft bij het oude want: we brengen je hele goede blues! Op vrijdag 22 april 2022 hoor je in Dorpshuis De Heerd in Heerde geweldige bluesklanken en eet je daarbij food for the soul!
 
Programma
In de grote zaal speelt Leif de Leeuw band. Met zes man sterk bezorgen de mannen van de band een show met vlammende gitaarsolo’s, twee duellerende drummers, scheurende hammond sounds waarin improvisatie in sterke verhalende songs centraal staat.
De band heeft in tien jaar een internationale reputatie opgebouwd met tours door heel Europa, Amerika en China. De Leif de Leeuw Band is dé southern jam band van Europa. Leif is zes keer op rij uitgeroepen tot beste blues rock gitarist van de Benelux en Sem Jansen is winnaar van het tv-programma ‘Hit the Road’.

In de foyer speelt Little Boogie Boy Blues Band. Het publiek wordt muzikaal verrast door Little Boogie Boy. Chicago en Mississippi blues, sappige soulballads, swingende shuffles, funky New Orleans blues zijn enkele stijlen die worden gebracht. Een setlist ontbreekt, de reacties van het publiek bepalen de richting van het repertoire. Elke avond is anders.

Ondertussen kan je lekkere burgers en andere food for the soul krijgen. En je kan een Fraterbiertje proeven of zien hoe je een gitaar maakt van een cigarbox.

Hear the blues is dus niet alleen horen, maar ook de blues beleven in Heerde!
 
Goed om te weten
  • Hear The Blues in De Heerd is gewijzigd naar vrijdag 22 april 2022.
  • Tickets kosten €30,- inclusief eten of € 20,- exclusief eten. Let op: voor het eten koop je er een losse ticket bij van € 10,-! 
  • Tickets zijn te koop in Dorpshuis De Heerd (Griftstraat 8, Heerde) en online via theaterdeheerd.nl.
  • De foyer gaat open vanaf 19:00 uur. 
  • Parkeren gaat het beste aan de Marktstraat, loop dan langs de Van Meursweide naar Dorpshuis De Heerd.

Hear The Blues is een samenwerking van Visit Heerde met De Blueskrant en wordt gesponsord door Kole makelaarsYoutube Leif de Leeuw: Door VPRO 3voor12 tijdens Muziekstad opgenomen in De Effenaar, Eindhoven. 
Foto & Youtube: Little Boogie Boy: Leo Gabriëls
Foto's Leif de Leeuw: Rob Sneltjes en Carlo van den Heuvel