Beer, Blues & BBQ, centrum Heerde

Visit Bluestown Heerde

Een mooie zaterdagmiddag op het Dorpsplein in Heerde. Daar sta je met een schuimend biertje in de hand. Meegesleept door je favoriete muziek loop je langzaam richting BBQ. Je wordt overstroomd door warme gevoelens. Ah, wat is Heerde een heerlijk dorp! Kijk naar die vrolijke mensen, die net als jij opgaan in de muziek, live gespeeld door de band op het podium. Dit moment wil je uren vasthouden, meewiegend op het ritme van de blues. Fantasie? Zeker niet, dit kun je op zaterdag 24 augustus echt zelf beleven in het centrum van ons dorp.

Beer & BBQ

De terrassen van rondom zijn geopend. Daar wordt graag een biertje getapt voor de liefhebbers en de Evenementenstichting Heerde verzorgt een extra tappunt. Natuurlijk zijn er allerlei andere drankjes te verkrijgen bij verschillende zaken. Voor de BBQ hebben slagerij Uit de Bosch en Wilma’s Snackbar de handen inéén geslagen; zij staan samen garant voor lekkernijen van hoge kwaliteit.

Blues

16:00 uur     Big Bo: One-man-blues-band
18:00 uur     Frank Blueka
19:00 uur    The Veldman Brothers

Voor het bijwonen van de optredens van deze vermaarde bands hoef je tijdens Beer, Blues & BBQ geen entree te betalen. Zorg dat je erbij bent, zet het in je agenda, want het worden onvergetelijke belevenissen.