Beer, Blues & BBQ Heerde

Een mooie zaterdagmiddag op het Dorpsplein in Heerde. Daar sta je met een schuimend biertje in de hand. Meegesleept door je favoriete muziek loop je langzaam richting BBQ. Je wordt overstroomd door warme gevoelens. Ah, wat is Heerde een heerlijk dorp! Kijk naar die vrolijke mensen, die net als jij opgaan in de muziek, live gespeeld door de band op het podium. Dit moment wil je uren vasthouden, meewiegend op het ritme van de blues. Fantasie? Zeker niet, dit kun je op zaterdag 25 juli echt zelf beleven in het centrum van ons dorp.

Blues

Vorig jaar sierden The Trabb, The Veldman Brothers, Erwin Java en Big Bo de posters van Beer Blues & BBQ. We zijn nu druk bezig met het boeken van goede bluesbands. Hou deze website in de gaten of volg ons op Facebook om te horen welke bands er in 2020 naar Beer, Blues & BBQ in Heerde komen! 

Beer & BBQ

De terrassen zijn geopend en ook centraal worden biertjes getapt voor de liefhebbers. Er staat ook een BBQ waar het vlees vers voor u wordt bereid.  

Voor het bijwonen van de optredens van deze vermaarde bands hoef je tijdens Beer, Blues & BBQ geen entree te betalen. Zorg dat je erbij bent, zet het in je agenda, want het worden onvergetelijke belevenissen.

Foto's: Benno Wonink