Avond4Daagse

In 2022 weer een gewone Avond4daagse: dat is het doel van de organisatie in Heerde! 

Na twee jaar het wandelevenement af te hebben moeten blazen, lijkt het er toch op dat de 2022 editie wel weer van start zal gaan voor de 41e keer. Coördinator Jos Melenhorst zal met de steun van onder andere Nicole Ruiterkamp en de andere organisatieleden de contacten weer opnemen met de scholen en ook de individuele lopers zullen zoveel mogelijk geïnformeerd worden om van de 2022 editie een gezellig evenement te maken waarbij er weer op wordt gerekend dat er ruim 1200 deelnemers mee zullen doen. De routes die al voor 2020 waren uitgedacht door routeman Wichert Bijsterbosch, zullen nu echt worden gelopen.
 

Route

Op de eerste twee dagen wordt vertrokken vanaf het voetbalveld naast de skeelerbaan van organisator Skeelerclub Oost Veluwe. De routes zullen dan lopen door de noordelijke omgeving van Heerde.

Op de donderdag wordt vertrokken vanaf de locatie van Jeugd met een Opdracht Heidebeek aan de Mussenkampseweg en voeren de routes door de zuidelijke omgeving van Heerde. Deze avond zullen de instellingen een eigen ronde hebben die door het centrum van Heerde voert en de locaties aandoet van Brinkhoven en Philadelphia.

Op de vrijdag wordt door de wandelaars aan de 5 en 10 kilometer de oostelijke zijde van Heerde aangedaan, waarna men zich verzameld aan de Sportlaan om 20:00 uur om vanaf daar te vertrekken met het Defilé naar het centrum van Heerde door de Dorpsstraat waar namens de Gemeente Heerde het Defilé zal worden afgenomen door Burgemeester en Wethouders. Ook de 3 kilometer doet mee aan het Défilé, zij starten daarom pas om 19:30 uur op de Van Meursweide zodat ze direct in de Sportlaan aan kunnen sluiten en mee kunnen wandelen. Het defilé wordt begeleid door muziek. 

Aanmelden 

Voor deelname moet je betalen. Je kan je individueel opgeven of via je school.
Inschrijven is mogelijk via de website van het Skeelerhuus, skeelerhuus.nl/avond-4-daagse, hier vind je de routes per avond en de foto's. 

Wandelen

Ontdek de leukste routes, trek je wandelschoen aan en ga erop uit! Korte ommetjes en langere klompenpaden lopen door bossen en langs de oevers van de IJssel. Wandelaars hebben keuze uit een groot aantal routes in Heerde!

 

LEES MEER