Literaire lezing: Annejet van der Zijl

Schrijfster Annejet van der Zijl in Theater de Heerd

Ter gelegenheid van de Boekenweek houdt schrijfster Annejet van der Zijl op woensdag 8 maart 2023 in Heerde een lezing. Ze is één van de bekendste en meest gelezen literaire non-fictieschrijvers van ons land. Ze schreef Anna, de veelgeprezen biografie van Annie M.G. Schmidt en de liefdesgeschiedenis Sonny Boy. Annejet promoveerde als historica op haar boek Bernhard – Een verborgen geschiedenis over Prins Bernhard, bekroond als beste journalistieke boek en genomineerd voor de Libris Geschiedenisprijs. Dat laatste gold ook voor Gerard Heineken – De man, de stad en het bier en voor De Amerikaanse prinses. Voor haar totale oeuvre ontving ze o.a. de Gouden Ganzenveer en de Amsterdamse Prijs voor de Kunst.

Na de lezing kunnen bij een stand van Bruna boeken worden gekocht en gesigneerd.

Kaarten voor deze door Theater de Heerd i.s.m. Bibliotheek Noord Veluwe georganiseerde lezing: 17,50 euro inclusief consumptie, via www.dorpshuisheerde.nl of aan de balie van De Heerd, Griftstraat 8 in Heerde.  Kaarten voor leden van de bibliotheek: 15,00 euro aan de balie van de Heerd, op vertoon van de bibliotheekpas.

  • Aanvang 20.15 uur
  • Belangstellenden voor de gratis nieuwsbrief van het theater kunnen zich opgeven via info@theaterdeheerd.nl
Wandelen

Ontdek de leukste routes, trek je wandelschoenen aan en ga erop uit! Korte ommetjes en lange klompenpaden lopen door bossen, tussen paarse heide en langs oevers van de IJssel. Wandelaars hebben keuze uit een groot aantal routes in Heerde!

 

LEES MEER