Soli’s dolle Disney Avond

𝐒𝐨𝐥𝐢'𝐬 𝐝𝐨𝐥𝐥𝐞 𝐃𝐢𝐬𝐧𝐞𝐲 A𝐯𝐨𝐧𝐝

Op zaterdagavond 25 maart 2023 vindt het jaarlijkse voorjaarsconcert van christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria Heerde plaats. Het thema dit jaar is Soli’s dolle Disney Avond. Een avond waarbij (letterlijk en figuurlijk) alles uit de kast wordt getrokken om deze avond om te toveren tot de magische Disneywereld.

Tijdens deze avond kunt u luisteren naar de blokfluitgroep, onder leiding van Aliet van der Maten, het opleidingsorkest, onder leiding van Niels Lammers en het A-orkest, onder leiding van Marten van der Wal.

Bent u benieuwd of een instrument bespelen wat voor uw zoon of dochter is? Of bent u nieuwsgierig hoe goed deze muzikanten al kunnen spelen? Kom dan zeker luisteren naar dit concert. Vooral voor kinderen is deze avond uiterst geschikt om kennis te maken met de verschillende muziekinstrumenten. Een avond voor het hele gezin, die u zeker niet wilt missen!

Informatie
  • Het voorjaarsconcert wordt gehouden in MFA De Heerd in Heerde en de avond begint om 19:30 uur. Om 19:00 uur is de zaal al geopend.
  • In de pauze vindt de jaarlijkse verloting van de supportersvereniging plaats.
  • De entree bedraagt € 6,00 en kinderen tot 12 jaar zijn gratis.
Wandelen

Ontdek de leukste routes, trek je wandelschoenen aan en ga erop uit! Korte ommetjes en lange klompenpaden lopen door bossen, tussen paarse heide en langs oevers van de IJssel. Wandelaars hebben keuze uit een groot aantal routes in Heerde!

 

LEES MEER