Klompenpadwandeling Horsthoekerpad Oost

Visit Heerde organiseert op zaterdag  7 september een wandeling op het Horsthoekerpad. De wandeling begint om 9 uur (ontvangst vanaf 8.30 uur- kom op tijd!) Het start- en eindpunt is bij Brasserie Meet & Eat (Eperweg 55, Heerde). Halverwege de route is een korte stop bij voor koffie of thee met wat lekkers. Verwachte aankomst bij het eindpunt, is rond 12.15 uur. Hier staat een lekkere lunch voor u klaar en kunt u nog even gezellig napraten.

Het oostelijke deel van het Horsthoekerpad loopt door buurtschap de Horsthoek en loopt langs beken, een watermolen, langs het Apeldoorns kanaal en over landgoed de Bonenburg. 

Geef je van tevoren op voor deze wandeling. Doet dit door te mailen naar coordinator@visitheerde.com of te bellen met de coördinator van Visit Heerde op telnr. 0578-617094. Je kan je ook persoonlijk aanmelden bij de Toeristen Informatiepunten van Visit Heerde: de Wereldwinkel aan de Bonenburgerlaan 6 in Heerde; Koek en Ei aan de IJsseldijk 67 in Veessen en Boekhandel Shalom aan de Klapperdijk 36b in Wapenveld.

Er kunnen maximaal 25 wandelaars mee, dus meld je snel aan! Je betaalt voor deze prachtige wandeling 15 euro p.p.. Hiervoor krijgt u dus de wandeling met gids, lekkere koffie/thee onderweg en een heerlijke lunch.

Wandelen

Ontdek de leukste routes, trek je wandelschoen aan en trek erop uit! Korte ommetjes en langere klompenpaden lopen door bossen en langs de oevers van de IJssel. De wandelaars hebben keuze uit een groot aantal routes.

 

LEES MEER