Georganiseerde wandelingen

Visit Heerde organiseert wandelingen met een gids over bekende en onbekende paden! Wandel met ons mee en ontdek zo Veluwe aan de IJssel! 

Achtergrondinformatie en weetjes krijgt u van de gids, die wandelt in zijn of haar eigen domein en deelt wat er bijzonder is aan die plek! Denk aan de ins en outs van de IJssel, de Hoogwatergeul, Kasteel Vosbergen, sprengen en landgoed Bonenburg, de heide op De Renderklippen... Aan het einde van de wandeling wacht een stevige lunch, geserveerd bij een lokale ondernemer. 

Kijk op onze evenementenpagina voor de wandelingen die georganiseerd worden! 
Wilt u een wandeling organiseren voor minimaal 6 personen? Neem dan contact met ons op via coordinator@visitheerde.com.

Wild spotten

Geldersch Landschap en Kasteelen organiseert excursies op De Dellen, waarbij je vanuit een observatiepost wild kan spotten! Edelherten, wilde zwijnen en vossen worden regelmatig gespot! Ga naar glk.nl voor meer informatie! 

Vitality Club Heerde

Vitality Club is een landelijk initiatief en heeft als doel om mensen te laten bewegen, al wandelend in groepsverband in de buitenlucht.
De Vitality Club is een vrijblijvende groep, wat inhoudt dat je geen lid wordt en je hoeft je niet aan- of af te melden. 
In Heerde is de start bij de Watermolen, Beeklandseweg 13, 8181 NB Heerde. Daar eindigt de wandeling ook, waar na afloop op eigen kosten wat gedronken kan
worden bij koffie- en theehuis Zoethout. 
Er wordt 2x per week gewandeld, op dinsdag- en donderdagochtend van 9.00 - 10.00 uur.  De kosten bedragen € 1,00 per week om materialen aan te schaffen en voor de lief- en leedpot. Meedoen is op eigen risico.
Meer informatie is te vinden op de algemene website van de Vitality Club. Wilt u meer informatie over de Vitality Club Heerde, dan kunt u contact opnemen met: Annemiek Brouwer: 06-12866355 of Reinie Volkers: 06-52359090.