klompenpaden

Klompenpaden gaan zoveel mogelijk over onverharde paden, boerenland en historische tracé's. Ook in Heerde, Veessen, Vorchten en Wapenveld kun je genieten van prachtige wandelingen over de zogenoemde klompenpaden: kilometerslange wandeltochten langs de mooiste plekjes. We hebben er vijf en hieronder staan ze beschreven. 

Klompenpaden zijn niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. Waterdicht en stevig schoeisel wordt aanbevolen. Honden zijn verboden op particuliere delen van het Klompenpad om verstoring van vee en wild te voorkomen. Dit is aangegeven op de openstellingsborden die u aan het begin van het particuliere terrein vindt.

Let op: in geval van hoog water kan je niet het Elsvoorderpad wandelen en soms ook een klein deel van het Paddenpad niet. Daarnaast zijn een deel van het Elsvoorderpad en Markluiderpad van 15 maart t/m 15 juli afgesloten omdat er vogels broeden in de gebieden waar je door wandelt. Er is dan een alternatieve route aangegeven. 

Je koopt de klompenpadfolders in onze Toeristen Info Punten en in onze webshop.

Actuele routeinformatie, wijzigingen, informatie over folderverkooppunten en recensies van wandelaars over deze route staat op klompenpaden.nl of download de app! 

Luisterbankjes

Visit Heerde plaatst luisterbankjes en bomen langs wandelpaden.

Het zijn bankjes met een verhaal!

Ga zitten, scan de code en luister naar verhalen uit de omgeving. Lees verder