Rondje IJsselvallei op de Solex

De vergezichten van de Ijsselvallei doorkruisen kan ook op een Solex. Het is een unieke ervaring om op het beroemde snorbrommertje uit de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw de omgeving te beleven.

De snelheid van de Solex is van dien aard dat je kan genieten van de prachtige en boeiende omgeving te midden van bos, heide, weidse landschappen, rustieke landweggetjes en de fraaie natuurgebieden van de Renderklippen. En oversteken met het veer Vorchten-Wijhe is een kans om ook de Duursche Waarden te verkennen. Onderweg zijn er volop gelegenheden om gezellig bij te kletsen bij één van de horeca-gelegenheden langs de route.

Solexverhuur Veessen heeft zelf een aantal routes samengesteld om met het gezin, de hele familie, een club of met collega's een onvergetelijke dag te beleven. Maar ook kan je natuurlijk zelf een route samenstellen. Voor het vertrek word je gastvrij ontvangen met een kop koffie en wat lekkers. 

De Solexen worden verhuurd van maart tot en met september. Het seizoen om met volle teugen te genieten van de omgeving op een nostalgisch pruttelende Solex!