Wildsporenwandeling

Het is bijna winter en dat zie je ook in de natuur. Zoogdieren gaan, nu er geen groen meer groeit, een moeilijke tijd tegemoet. De meeste dieren houden geen winterslaap. Daarom zwerven ze overdag maar meestal ’s nachts rond op zoek naar iets eetbaars. Daarbij laten ze sporen achter, die op zandpaden goed te zien zijn. Tijdens deze wandeling neemt de boswachter je mee naar plekken waar de kans het grootst is om sporen te zien van wilde zwijnen, reeën en edelherten.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 14:00 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
Startlocatie: De parkeerplaats op de hoek van de Leemculeweg (Hattem) en de Wapenvelder Molenweg. Vanaf Hattem ca. 1,5 kilometer voorbij Molecaten Park De Leemkule, (8051 PW). Vanaf de Kamperweg (tussen Heerde en Wezep) is de afstand (richting Wapenveld) naar de parkeerplaats ca. 1,7 kilometer.
Informatie: Aleid Bosch, tel. 038-3769482 en John Buitenhuis, tel. 06-46256260.
Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten.

Voor reserveren: klik hier