Rondje Pontje Rock

Fiets een rockend rondje pontje!

Je zit op het terras, geniet van een lekkere burger met een biertje en je hoort goede muziek. Dat klinkt goed he? Dit wordt werkelijkheid tijdens de zondag van Rondje Pontje Rock. Vijf horecalocaties aan de rivier de IJssel serveren op zondag 11 september 2022 tussen 11:00 en 17:00 uur niet alleen heerlijke versnaperingen maar ook niet te versmaden livemuziek.  

Rondje Pontje

Op de fiets rijd je van de één naar de andere locatie aan de voortkabbelende IJssel. De prachtige route is zeker de moeite van het fietsen waard. De oude IJsseldijk, de Duursche Waarden, monumentale dijkhuisjes en grote IJsselhoeven, terrassen aan en zelfs op het water: je fietst letterlijk terug in de tijd.

Tijdens Rondje Pontje Rock kan je de 65 km fietsen van de fietsroute Rondje Pontje, maar je kan ook de verkorte route van ruim 20 km over de twee dijken volgen. Volg dan knooppunten (vanaf Den Nul) 49-46-59-56-70-08-97-58-51-31-27-32-29-30-49. 

Strippenkaart

Met de 5-strippenkaart t.w.v. € 15,- krijg je op elke locatie een drankje en een potje ‘stevige’ muziek. Op vertoon van je strippenkaart kan je ook met twee pontjes (Wijhese Veer en Olster Veer)  de IJssel oversteken met de fiets, want in Den Nul, Wijhe, Veessen, Welsum en Olst serveren we je een rockend Rondje Pontje! 

5 Locaties

Huize Ruys | IJsseldijk 46, Veessen  Deze locatie van 2021 wordt verbouwd in 2022, we zoeken naar een leuk alternatief!
Eettapperij Bijsterbosch | IJsseldijk 85, Welsum
Bökkers Mölle | Rijksstraatweg 45, Olst
Op Duur | Rijksstraatweg 109, Den Nul
Terras De Loswal | Veerweg 1, Wijhe

Programma 
Op vijf horecalocaties langs de IJssel krijg je tussen 11:00 en 17:00 uur goede gitaarmuziek te horen! Er wordt gestart met singer-songwriters en in de middag wordt het steeds steviger. Van Rock & Roll tot goede rock en blues! Zodra het programma bekend is lees je het hier! 

Volg ons ook vooral op Facebook voor nieuwtjes
 
Meer info?

Blijf op de hoogte en like onze Facebookpagina waar we de bands bekend zullen maken!