Rondje Pontje Rock

In 2020 was Rondje Pontje Rock uitverkocht wegens corona en wegens succes! Daarom gaan we het weer doen en wel op zondag 11 juli!

Fiets een rockend rondje pontje!

Je zit op het terras, geniet van een lekkere burger met een biertje en je hoort goede muziek. Dat klinkt goed he? Dit wordt werkelijkheid tijdens de zondag van Rondje Pontje Rock. Zes horecalocaties aan de rivier de IJssel serveren die dag tussen 11:00 en 17:00 uur niet alleen heerlijke versnaperingen maar ook niet te versmaden livemuziek.  

Rondje Pontje

Op de fiets rijd je van de één naar de andere locatie aan de voortkabbelende IJssel. De prachtige route is zeker de moeite van het fietsen waard. De oude IJsseldijk, de Duursche Waarden, monumentale dijkhuisjes en grote IJsselhoeven, terrassen aan en zelfs op het water: je fietst letterlijk terug in de tijd.

Tijdens Rondje Pontje Rock kan je de 65 km fietsen van de fietsroute Rondje Pontje, maar je kan ook de verkorte route van ruim 20 km over de twee dijken volgen. Volg dan knooppunten (vanaf Den Nul) 49-46-59-56-70-08-97-58-51-31-27-32-29-30-49. 

Strippenkaart

Met de 5-strippenkaart t.w.v. € 15,- krijg je op elke locatie een drankje en een potje ‘stevige’ muziek. Op vertoon van je strippenkaart kan je ook met twee pontjes de IJssel oversteken, want in Den Nul, Wijhe, Veessen, Welsum en Olst serveren we je een rockend Rondje Pontje! 

De strippenkaart is nog niet te koop. Wij wachten de persco's en maatregelen netjes af. We hopen op 22 juni de voorverkoop te starten! 

5 Locaties

Huize Ruys | IJsseldijk 46, Veessen 
Eettapperij Bijsterbosch | IJsseldijk 85, Welsum
Bökkers Mölle | Rijksstraatweg 45, Olst
Op Duur | Rijksstraatweg 109, Den Nul
Terras De Loswal | Veerweg 1, Wijhe

Programma

Blijf op de hoogte en like onze Facebookpagina waar we de bands bekend zullen maken! 

Visit Heerde Magazine

Heb je ons nieuwe magazine vol tips al gelezen? Deze is verkrijgbaar in onze TIPs.

LEES MEER