Openluchtbios Heerde

DE OPENLUCHTBIOS HEERDE 2022 IS UITVERKOCHT!

Cinetree en Visit Heerde presenteren Openluchtbios Heerde op Landgoed Vosbergen op vrijdag 2 september 2022 om 20:30 uur! 

Geniet buiten van de prachtige beelden van de film La Grande Bellezza. 

Tickets en eten & drinken kan je hier bestellen in onze webshop.
Er zal ook kaartverkoop aan de deur zijn, tenzij het uitverkocht is.
 
Eten & drinken
We hebben op het filmterrein verscheidene catering beschikbaar, zoals een barista en een bar met Italiaanse antipasti (hapjes)! We vragen je daarom om zelf geen eten en drinken mee te nemen. 
Al het eten en drinken dat je vooraf bestelt zetten we voor je klaar en kan je bij aankomst meenemen naar je plek.
 
Veluwse buitenvoorstellingen
De Veluwse Buitenvoorstellingen zijn meer dan alleen vermakelijke voorstellingen. Tijdens de avond staat het verhaal van dát specifieke stukje Veluwe waar de voorstelling te zien is centraal. Ieder stukje Veluwe heeft immers eigen unieke kenmerken die het best voelbaar zijn op die specifieke locatie. De voorstelling en omgeving versterken elkaar dusdanig wat ervoor zorgt dat de bezoeker volledig kan opgaan in het verhaal.
Het jaar 2022 draait op de Veluwe om ‘koninklijk genieten’. Diverse voostellingen zijn dit jaar dan ook gekoppeld aan dit overkoepelende thema en voorzien van een koninklijk tintje dat ervoor zorgt dat de bezoeker zich de koning te rijk voelt.

In Heerde hebben we voor een film gekozen die zich afspeelt in het royale Rome. De hoofdpersoon van La Grande Bellezza was een succesvol journalist en maakt deel uit van het mondaine leven in Rome. Hij besluit na zijn 65e verjaardag het schrijven weer op te pakken en op zoek te gaan naar de eigenlijke zin en schoonheid van het leven. De film zit vol mooie beelden van Rome wat ons betreft goed past bij het decor van Kasteel Vosbergen. Bekijk hier de trailer:
 
 
Goed om te weten
Wij zetten stoelen klaar en je kan zelf een plek zoeken. Je mag bij elkaar gaan zitten. Het terrein is ook voor rolstoelgangers goed toegankelijk. 
Als het regent gaat de voorstelling door! Neem dan geen paraplu mee, omdat dit het zicht belemmert, neem bijvoorbeeld een poncho mee.
Het kan fris worden na zonsondergang, houd hier rekening mee en neem een warme jas en kleedje mee.
 
Informatie
  • Datum: Vrijdag 2 september 2022.
  • Tijden: Terrein open: 19:00 uur | Opening: 20:30 uur | Verwacht einde film: 23:30 uur. Er is een pauze. 
  • Locatie: Landgoed Vosbergen. Vosbergerweg 38, Heerde.
  • Filmticket: € 9,50 per persoon. Hiervoor krijg je een plek met stoel op het gazon achter kasteel Vosbergen. WEBSHOP
  • Heb je geen mogelijkheid tot een online aankoop van de tickets? Mail dan naar info@visitheerde.com en we helpen je graag verder. We zullen ook op de avond tickets verkopen.
  • Er zijn beperkt autoparkeerplekken beschikbaar. We vragen je zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen.

Wil je met horeca op het terrein staan of dit evenement sponsoren? Ook is het mogelijk om voor je personeel tickets en eten in te kopen. Voor meer informatie en voor sponsoringmogelijkheden: e-mail naar info@visitheerde.com