Openluchtbios Heerde 2023

Stichting Visit Heerde presenteert Openluchtbios Heerde op Landgoed Vosbergen op vrijdag 1 september 2023 om 21:00 uur! 
Geniet buiten van de prachtige beelden van de film met een koninklijk tintje!

Tickets en eten & drinken kan je hier bestellen in onze webshop deze zomer. 
Er zal ook kaartverkoop aan de deur zijn, tenzij het uitverkocht is.

Veluwse buitenvoorstellingen

De Veluwse Buitenvoorstellingen zijn meer dan alleen vermakelijke voorstellingen. De voorstelling en omgeving versterken elkaar dusdanig wat ervoor zorgt dat de bezoeker volledig kan opgaan in het verhaal.
2022 en 2023 draaien op de Veluwe om ‘koninklijk genieten’ door de heropening van Paleis het Loo. Diverse voorstellingen zijn dit jaar dan ook gekoppeld aan dit overkoepelende thema en voorzien van een koninklijk tintje dat ervoor zorgt dat de bezoeker zich de koning te rijk voelt.

Victoria & Abdul

"Victoria & Abdul" is een film die zich afspeelt in het Britse Rijk tijdens het einde van de 19e eeuw. Het vertelt het waargebeurde verhaal van de onwaarschijnlijke vriendschap tussen koningin Victoria en een jonge Indiase klerk genaamd Abdul Karim. Abdul wordt naar Engeland gestuurd om de koningin te dienen. Ondanks hun verschillen in cultuur en sociale status ontstaat er een hechte band tussen hen. De film onderzoekt de complexiteit van hun relatie en de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd vanwege hun onconventionele vriendschap binnen het koninklijk hof.

Tekst gaat verder onder de filmtrailer.

 

Eten & drinken

We hebben op het filmterrein catering beschikbaar, een bar met popcorn en drankjes! We vragen je daarom om zelf geen eten en drinken mee te nemen. Al het eten en drinken dat je vooraf bestelt zetten we voor je klaar en kan je bij aankomst meenemen naar je plek.

Kasteel Vosbergen 400 jaar

Extra bijzonder is het dat dit jaar Kasteel Vosbergen 400 jaar bestaat; gebouwd in 1623 heeft dit kasteel en het landgoed erom heen al gasten zien komen en gaan. Ook koninklijke gasten hebben het kasteel in het verleden bezocht. 

Goed om te weten

Wij zetten stoelen klaar en je kan zelf een plek zoeken. Je mag bij elkaar gaan zitten. Het terrein is ook voor rolstoelgangers goed toegankelijk. 
Als het regent gaat de voorstelling door! Neem dan geen paraplu mee, omdat dit het zicht belemmert, neem bijvoorbeeld een poncho mee.
Het kan fris worden na zonsondergang, houd hier rekening mee en neem een warme jas en/of kleedje mee en trek dichte schoenen aan.

Informatie
  • Datum: Vrijdag 1 september 2023
  • Tijden: Terrein open: 19:30 uur | Opening: 20:45 uur | Verwacht einde film: 23:30 uur. Er is een pauze. 
  • Locatie: Landgoed Vosbergen. Vosbergerweg 38, Heerde.
  • Filmticket: € 9,75 per persoon. Hiervoor krijg je een plek met stoel op het gazon achter kasteel Vosbergen. WEBSHOP
  • Heb je geen mogelijkheid tot een online aankoop van de tickets? Mail dan naar info@visitheerde.com en we helpen je graag verder. We zullen ook op de avond tickets verkopen.
  • Er zijn beperkt autoparkeerplekken beschikbaar. We vragen je zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen.


Wil je met horeca op het terrein staan of dit evenement sponsoren? Ook is het mogelijk om voor je personeel tickets en eten in te kopen. Voor meer informatie en voor sponsoringmogelijkheden: e-mail naar info@visitheerde.com

 

Luisterbankjes

Visit Heerde plaatst luisterbankjes en bomen langs wandelpaden.

Het zijn bankjes met een verhaal!

Ga zitten, scan de code en luister naar verhalen uit de omgeving. Lees verder