Klompenpadwandeling Vosbergenpad Noord GEANNULEERD!

Visit Heerde organiseert op zaterdag 21 september een wandeling op het Vosbergenpad. De wandeling begint om 9 uur (ontvangst vanaf 8.30 uur- kom op tijd!) Het start- en eindpunt is bij Camping de Zandkuil (Veldweg 25, 8181 LP Heerde). Halverwege de route is er een korte stop bij Grand Café Groot Stokkert in Wapenveld voor koffie of thee met een heerlijk Heerdenaartje. Verwachte aankomst bij het eindpunt, Camping de Zandkuil, is rond 12.15 uur. Hier staat een lekkere lunch voor u klaar en kunt u nog even gezellig napraten.

Het Vosbergenpad is een van de fraaie klompenpaden in de gemeente Heerde. Speciaal voor deze gelegenheid is de route ingekort van 14 km naar 8 km.  U wandelt onder begeleiding van een gids, het noordelijke gedeelte van het Vosbergenpad.  Deze gids is ook vrijwilliger bij het Vosbergenpad  en  zal u onder andere alles vertellen over de Tonnenberg, het Zwolse Bos, het  Kret en de bijbehorende geschiedenis van de Zwolse Waterleiding. Kortom een interessante en zeer fraaie wandeling die u niet mag missen.

U moet zich voor deze wandeling voor vrijdag 20 september opgeven.  Dit kunt u doen door te mailen naar coordinator@visitheerde.com of te bellen met de coördinator van Visit Heerde op telnr. 0578-617094. U kunt u ook persoonlijk aanmelden bij de Toeristen Informatiepunten van Visit Heerde: de Wereldwinkel aan de Bonenburgerlaan 6 in Heerde; Koek en Ei aan de IJsseldijk 67 in Veessen en Boekhandel Shalom aan de Klapperdijk 36b in Wapenveld.

Er kunnen maximaal 25 wandelaars mee, dus meldt u snel aan! U betaalt voor deze prachtige wandeling 15 euro p.p.. Hiervoor krijgt u de wandeling met gids, lekkere koffie/thee onderweg en een heerlijke lunch.

Wandelen

Ontdek de leukste routes, trek je wandelschoen aan en trek erop uit! Korte ommetjes en langere klompenpaden lopen door bossen en langs de oevers van de IJssel. De wandelaars hebben keuze uit een groot aantal routes.

 

LEES MEER