Kârsrit

Wat had wûlle d’r zin an…

Helaas hebben we als organisatie van de Kârsrit moeten besluiten om de Kârsrit van zaterdag 19 december af te gelasten. We waren totaal uitverkocht, wat betekende dat we ruim 300 auto’s een hele leuke avond konden bezorgen. Door de verscherpte maatregelen vanuit de overheid vinden wij het als organisatie onverantwoord om zoveel mensen op te roepen om een rondrit te rijden.

De IJsselvallei Boert & Eet Bewust Lichtjesroute wordt verzet naar eind januari! Jouw tijdslot ticket blijft daarvoor geldig. Je ontvangt nog bericht over een nieuwe datum en de startlocatie.

Goodiebag & pakketten

In ruil voor jouw ticket zou je je niet alleen een rondrit krijgen maar ook een goodiebag met kortingsbonnen. We willen alsnog deze goodiebag bij je bezorgen vrijdag of zaterdag. Ook bezorgen we dan het kârs- of streekpakket en de boeren lekkernijtas dat je hebt besteld!

Kârsquiz op radio en tv met prijzen!

Daarnaast geven we je nog iets voor jouw ticket: een radioquiz met prijzen!

Doe mee met onze Heerder kârsquiz en win een avondje uit eten (als het weer kan) bij een restaurant in Heerde!

Stem hiervoor om 20:00 uur af op 106.5 FM. We zijn ook te bekijken bij KPN en bijbehorende merken op kanaal 1468. Bij Ziggo zijn we te vinden op kanaal 36 (CI+ module : 328). Je kan ons zelfs streamen: https://www.rtv794.nl/omroep/frequenties.

Een kerstplaatje aanvragen kan via Facebook @PlaatjesDraaijer of @kârsrit!

DICK.AND.CADEAU

Helaas moest DICK.AND.CO de deuren sluiten. Hun cadeau-actie gaat wel door!

Er kan geld gedoneerd worden op: NL10RABO0396536263 tnv DICK.AND.CO. Omschrijving: Cadeau-actie 2020.

Uw ticket

Wil je geen goodiebag en € 5,- van jouw tijdslotticket retour? Stuur dan voor vrijdag een e-mail naar info@visitheerde.com met daarin uw ordernummer en naam.

De groet’n!

Het team van de kârsrit

 
-----------------------------------------------------------------

 

Kijk je ogen uit en steun lokale horeca en ondernemers tijdens de Kârsrit door Heerde!

 

Met de autoradio aan een Heerder kârspakket ophalen, al rijdend langs verlichte (kerst)bomen, kerstlichtjes,  kerstfiguren, een kerststal, Radio 794 met kerstmuziek van Plaatjesdraaijer, cadeautjesdonatie voor kinderen, de kerstman en nog veel meer leuke verrassingen onderweg!

En dat is nog maar het begin! Na de Dorpsstraat kan je je tocht vervolgen met een IJsselvallei Boert & Eet bewust lichtjesroute. Kijk onderweg goed uit naar verlichte objecten en beland in het buitengebied op verlichte boerderijen en stallen vol koeien met een lekker streekproductenpakket.

De Heerder kârspakketten en toegangskaartjes zijn nu beschikbaar in onze webshop!

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Voor jou

Het jaar 2020 is heel bijzonder verlopen en we willen het eindigen met een glitterrandje! Met de kârsrit Heerde willen we jou verblijden met een verlichte rondrit, de mogelijkheid bieden om de horeca te steunen door het kopen van een Heerder kerstpakket en willen we eenzame mensen of mensen die niet weg kunnen uit hun huis bereiken met de radio en televisie.

 Wanneer en waar
  • Zaterdag 19 december van 16:00 – 22:00 uur door de Dorpsstraat in Heerde en door het buitengebied van de gemeente Heerde en Marle.
  • Startpunt: Dorpsstraat bij Welgelegen. Camping De Mussenkamp, Mussenkampseweg 28A, Heerde.
  • Liveuitzending op RTV 794: Op de (auto)radio, televisie en internet kan je ons volgen! 
Toegang en Heerder kârspakket

Deelnemen aan de kârsrit is alleen mogelijk na online aanmelding. Een toegangskaart kost € 5,00 per auto en je krijgt daarvoor wat lekkers, een Heerder goodie bag met kortingsbonnen, verlichte en verrassende lichtjesroute door de IJsselvallei! 
De aanmelding gaat gepaard met het kiezen van een tijdslot.
Let op: je mag niet lopend of fietsend naar de kârsrit komen en niet uit de auto stappen!

Koop naast jouw toegangskaart een Heerder kârspakket en laat je verrassen door Heerder ondernemers; kaas, worst, chocolade, snert, speciaal biertjes, flesje wijn en nog meer lekkers. Thuis aangekomen kan je genieten van al het lekkers en verder kijken naar de kârsrit op RTV 794! 

Je kan kiezen tussen 3 kârspakketten: 1 veur de vente, 1 veur de deerns en 1 veur de kaerls.
Daarnaast biedt IJsselvallei boert en eet bewust een boeren lekkernijtas en een streekpakket. 
Deze zijn van tevoren te koop in de webshop van visitheerde.com tot woensdag 16-12-2020 of zo lang de voorraad strekt. 

Hey muts!

We hebben hele leuke mutsen te koop! Bestel ze zodat je die kan op doen tijdens de kârsrit! Zo kan je lekker met het raampje open toeren zonder een koldfiesterd te zijn! De opbrengst van de mutsen gaat naar DICK.AND.CADEAU; voor elk kindje een cadeautje onder de kerstboom!