AFGELAST: IJsseltheaterfietstocht

DE ORGANISATIE VAN DE IJSSELTHEATERFIETSTOCHT HEEFT DE EDITIE VAN 2020 AFGELAST WEGENS DE MAATREGELEN DIE GENOMEN MOETEN WORDEN OM HET CORONAVIRUS TE BESTRIJDEN.

Theater langs de IJssel

De IJsseltheaterfietstocht is een dag of een weekend genieten van fietsen, natuur, streekgerechten en cultuur met op bijzondere locaties langs de IJssel korte theater- en muziekprogramma’s voor de hele familie. In Heerde en in Olst-Wijhe staan verrassende en veelzijdige voorstellingen voor u klaar.

IJssel

Het IJsselgebied behoort tot de mooiste fietsgebieden van Nederland. En terecht! De variatie is groots: rivier de IJssel, uiterwaarden, bos, heide, weilanden en bovenal rust. Maar naast de prachtige natuur heeft het IJsselgebied ook een geschiedenis. Neem de vele IJsselboerderijen, havezaten en kastelen. De verhalen uit het verleden en de natuurlijke rijkdom zijn een ware inspiratiebron voor deze unieke fietstocht. De route van de IJsseltheaterfietstocht is elk jaar anders en leid je langs historische en bijzondere natuurplekken. Per dag een geheel andere route, andere locaties en andere optredens.

Meer info over het programma is te vinden op www.theaterlangsdeijssel.nl

Foto's: Jan van Aefst