Bende van Ernest Beuving met ‘Skoren!’ 

Ernest Beuving leert je in 'Skoren!' hoe je jezelf als scorende winnaar kunt leren zien, ook als de werkelijkheid niet meewerkt. Zo is hij na zijn zevende rijexamen in één keer geslaagd.

"En brengt een hoefijzer ook geluk als je er één op je kop krijgt? Jazeker! Dan heb je geluk dat het paard er niet meer aan vast zat". 
Met dit soort bevrijdende redenaties verlaat iedereen de zaal als een succesvolle levenskunstenaar. Alleen de carrièrecoaches moeten oppassen: "Want als die echt zo goed zijn in hun vak, waarom zijn ze zelf dan niet verder gekomen?"

Vorig seizoen stond hij nog in De Heerd met zijn succesvolle en uitverkochte voorstelling 'So long Cohen' over Leonard Cohen. 'Skoren!' is het tweede cabareteske muziektheaterprogramma van Ernest Beuving in 'De Bende van Beuving'; samen met zijn band en natuurlijk weer in samenwerking met koor uit Heerde. 

In 'Skoren!' brengt Beuving veel humor, heerlijke typetjes, imitaties, persiflages, en mooie liedjes (o.a. een vertolking van Heroes van David Bowie, waarbij het koor prachtig  meezingt). Tussen de liedjes door liggen ook de koorleden onder de stoel. 
De Bende bestaat naast Beuving uit 4 topmuzikanten, enkelen van hen speelden o.a. bij Robert Long, Liesbeth List, Henk Elsink, Zenga en Purper.

  • Vrijdag 25 maart 2022
  • Aanvang: 20:15 uur
  • Reserveren: klik hier